Klippt igen..

..ja då har varit på lite ”damage control” och klippt mig igen. Den här gången lite uppklippt så den där Hedvig känslan försvann. Förvisso blev det lite kortare (som jag ju var rädd för) men det blev hur som helst bättre än tidigare. Nu återstår det svåraste..att få till det själv när man ska fixa håret. Det är ju rätt så vanligt att man är supernöjd med håret när man lämnar salongen men mindre nöjd morgonen därpå,. Får träna helt enkelt..

Somnade från Mordpodden igår så får leta reda på var jag somnade så att jag kan lyssna klart. Den här ”säsongen”’av Mordpodden handlar om mord i Stockholm. Dom är så otroligt seriösa och ”präktiga” tjejerna som har Mordpodden:)

Vädret har minst sagt varit svajigt idag, ena minuten strålande sol och varmt för att sedan bli mulet och blåsigt. Resten av veckan verkar det i alla fall bli en hel del sol även om det inte är några riktiga sommar-temperaturer. Veckan efter ser allt annat än kul ut så vi får hoppas att det ändras..

Har ju gått upp en del pga mediciner – inte så att jag blivit smällfet men vill absolut gå ner ett antal kilo. Vilka metoder som fungerar debatteras det ständigt om men jag tror mest den metod som fått Leif GW Persson att tappa 25 kilo; LCHF (Low Carb High Fat). Har varit igång några dagar nu och kan väl inte skryta med att jag lyckats till 100%. Matmässigt är det inga problem utan det är mitt eviga Coca-Cola drickande. Har dragit ner på det och får väl köra någon avvänjningsvariant, har helt klart ett sockerberoende..

Ikväll Allsång på Skansen (har dom inte sämre artister i år?) och sedan Morden i Midsumer – finns det något mer sommar på TV än just de två programmen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.