Nytt försök..

Har kommit till slutsatsen att jag inte kommer få någon ordning på håret:( Nytt försök i morgon men nu är jag lite orolig för att det ska bli för kort.. Får vara lite tydligare den här gången med vad jag vill..

i dag skulle det enligt min väder-app vara mulet och kanske någon regnskur. Mer fel kunde den inte haft för solen har strålat från en klarblå himmel typ hela dagen. Passade på att sola i två timmar och solen tar verkligen – några dagar till så ska jag nog vara hyfsat brun (i alla fall lagom).

Ikväll spelar de svenska tjejerna sin första match i EM – har ingen koll på hur bra det svenska laget är och hur det tippas att det ska för dem.

Nu ska jag lyssna på Mordpodden och sedan sova..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.