Sommar, Flyttkartonger & Getingar..

Nu har vi äntligen fått sommar:) Den ser dessutom ut at stanna kvar.. Vilken otrolig skillnad det är när den riktiga sommaren är här jämfört med 14 grader, mulet och regntunga skyar. Nu ska jag verkligen passa på att njuta av solen och förhoppningsvis bli lite solbränd. Har inte blivit mer nöjd med håret så jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.. I värsta fall får jag gå till en ny (bättre research då) frisör och få det lite uppklippt. I normala fall växer mitt hår som ogräs men tycker det har varit lite sämre med det under det senaste halvåret. Får utvärdera veckan som kommer om jag kan få ordning på håret själv..

Dags för Pappa att flytta – han behöver inte riktigt en så stor lägenhet när han är ensam. Praktiskt nog så flyttar an i samma hus. Jättefin lägenhet med stor balkong – är helt säker på att han kommer trivas utmärkt. Var och hjälpte till lite tillsammans med Syster Åsa, systerson Anton, Antons pappa mfl. Det gick riktig bra – några ansvarade för att flytta in i hissen, några stod på nya våningsplanet och tog ut och lyfte in i nya lägenheten. Den stora bokhyllan som skulle demonteras tog väl 30% av tiden, resten gick jättebra. Första natten i natt i nya lägenheten, kanske kommer kännas lite annorlunda men bytet av lägenhet blev mycket bättre än jag trodde och det gör mig väldigt glad.

Den traditionella utdelningen av ”Getingar” utgjorde inget undantag igår på Kronprinsessans födelsedagsfirande. Madeleine fick fem getingar och likaså Kronprinsessan, hennes klänning var gjord av Per Engsheden och den ljusblå hon hade på lördagsförmiddagen av Camilla Thulin. Lilla Estelle är inte så liten längre, har ingen koll på hur många år hon är nu. Tiden bara flyger fram, det kan man i alla fall konstatera..oavsett getingar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.