Sax, Sol & födelsedagsfirande

Har varit och klippt mig – helt ny frisör som jag tog random på Hitta.se. Ett kanske inte helt lyckat drag – är förvisso bättre än innan men känner mig ändå inte nöjd. Tycker man kan skönja vissa likheter med Hedvig – ni vet hon med Ugglan Helge ett tv-program från typ 70-talet. Klippte mig i Gustavsberg, vilken otrolig prisskillnad mot att klippa sig i stan..

I dag har vi haft riktig sommar:) Har suttit i solen flera timmar och fått välbehövlig färg – imorgon ska det tydligen bli ännu finare så då ska jag passa på att sola lite mer.Får smörja in näsan med solskydd – har en tendens att alltid lyckas bränna den..

I dag firas Kromprinsessans 40-årsdag, både på Öland och i Stockholm. På Expressens nätsida kan man få ta del ”den heta listan över inbjudna” Vare sig listan eller firandet i sig kan kallas soeciellt heta.. Jag hoppas att ett privat firande finns med i planen..

Ikväll ska jag börja lyssna på Michael Nyqvists bok Dansa för oss. Har ingen aning om vare sig vad den handlar om eller om den anses vara bra – återstår att se..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.