Olika..

För charterbolagen och andra researrangörer är det en riktigt bra sommar så här långt.. Det är nog väldigt många som kollar på fem- och tiodagarsprognoserna för att försöka se om semestern ska planeras om. Men nästa vecka ska det i alla fall bli lite varmare ser det ut som.

Lika bra som årets sommar är för charterbolagen lika dålig är den för läsk, öl och glass. Det kan man nog vara ganska säker på.. Minns min tid på Coca-Cola och det gick aldrig att ta igen en dålig sommar så då hade man en ”ryggsäck” med sig hela resten av året. Vi försökte med olika kreativa upplägg öka försäljningen resterande del av året men det gick aldrig att ta igen tappet från sommaren. Jag kan anta att glassleveranörerna har samma sits och ännu svårare att ta igen tappet. För godis är det här vädret däremot ganska bra..

Om man bortser från vad som är bra eller inte för olika leverantörer så är en riktigt varm och somrig sommar definitivt bäst för oss svenskar. Om vi sedan vill ha läsk etc är inte speciellt intressant – vi behöver den där riktigt härliga sommaren för att vara rustade inför det mörka halvåret. Lika lite som Coca-Cola kan ta igen en dålig sommar kan vi det, om vi inte reser bort såklart..

Man har ju inte direkt varit en frekvent baderska. Har inte blivit något mer sedan premiärdoppet före midsommar. Kan inte påstå att det var direkt varmt – uppfriskande är nog en bättre beskrivning. Hoppas nu på lite sol & värme till oss alla..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.