Lite av varje..

Det gick ju riktigt bra för Robin Bengtsson i lördagens Eurovision final, en femteplats var bättre än jag hade förhandstippat. Finalisterna i Lets Dance hade jag däremot förhandstippat och jag är inte förvånad att Jesper Blomkvist gick segrande ut striden. Han kom ju in i sista sekunden som ersättare för Torsten Flinck och har verkligen gjort en resa och är en värdig vinnare. I morgon är det dags för final i Talang men det är inte ett program jag följer..

Nu kvartsfinal för Sverige i Hockey VM – låter ju som ett lätt motstånd med Schweiz men man ska inte underskatta dem. Håller alla tummar att Sverige vinner och går vidare till semifinal..

Det är ju fruktansvärt det som hänt med den 19-åriga tjejen Tova utanför Hudiksvall. Lider verkligen med hennes familj och nära vänner, det går inte att föreställa sig hur de mår.

I New York har en bilförare kört rakt upp på en trottoar och skadat ett antal människor och en 18-årig tjej omkom. Det verkar inte ha varit något terrordåd utan ett vansinnesdåd. Donald Trump ska hålla en presskonferens 21.45 (svensk tid) och lär väl säga något om den tragiska händelsen. Såg på Aftonbladet att det står 1-1 och att Sverige fått en utvisning på fyra minuter, kan nog bli riktigt farligt för Sveriges del..

xoxo

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.