Våren som försvann..

Häromdagen var det näst intill sommar men så kom måndagen med rena rama vintervädret.. Minus en grad ute på Värmdö och 2 grader i stan – 8:e maj! Kollade väderprognosen och det ska hur som helst bli bättre väder till helgen.

Ishockey VM pågår för fullt och fullsatta arenor är det, just nu spelar Sverige mot USA och det är en riktigt jämn match. Det är tydligen galet varmt inne i arenan, en målvakt har enligt uppgift gått ner fem kilo under en enda match. Hur varmt måste det inte vara då??

Snart är det äntligen dags för Tintin och Karisma att bli klippta (eller trimmade heter det väl när det är hundar). Har hittat ett jättebra ställe som ligger strax intill sjukhuset, de har varit där en gång och blivit klippta och ska dit nu igen i veckan. Karisma har så mycket päls så när hon blir klippt ser det ut som om hon gått ner flera kilo.. Hon är lite väl rund så bäst att hålla koll på hennes matintag. Tintin ser ut lite som en hippie:) Ja, båda två kommer se mycket bättre ut efter klippningen (hoppas jag).

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.