P3 Dokumentär

 


Slår ett extra slag för P3 dokumentär som är så genomarbetade och på något sätt blir alla avsnitt bra oavsett ämne. Jag har snart lyssnat mig i genom alla avsnitt. Mordpodden är också väldigt bra producerat – lugnt & präktig. Nu ska de hur som helst ta en paus från sin podd Mordpodden.  Annars verkar det som om nya poddar lanseras varje dag  i en aldrig sinande ström. Hinner inte hänga med och lyssna på dem.

Årets Bok är det dags för nu.. Alex Schulman är nominerad för sin bok Skynda att älska och Malin Giolito (säkert fel namnj är oxå nominerad för sin bok. Har läst båda och det är båda bra på sitt sätt och svårt att säga vilken som är bäst. Strunt i det,ni som inte läst eller lyssnat på de två böckerna –just Do it….,

Nu blir det P3 dokumentär och en allt annat än bekväm sjukhussäng men i dag hat jag lyxen att ha ett eget rum..

xoxo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.