Var är..

 ..våren?

Ibland luras man av solen och det ser varmt och vårlikt ut men dessvärre stannar det vid just det.. Vindarna är kyliga och det känns långt ifrån vår, typiskt april väder med andra ord. Bara en vecka kvar av april sedan måste väl våren och försommaren komma i maj.. Några maj månader har varit kalla de oxå men det är inte så vanligt. I år tror jag på en riktigt solig och fin maj..

Tittade på Lets Dance igår, imponerad av Anja Pärsons vinnarskalle. Hon ger sig inte i första taget inte.. Fin bild på henne.. Anders Öfwerman, tillika Arga Snickaren” fick lämna och nu är det bara fyra par kvar. Kvartsfinal nästa vecka och då misstänker jag att Ellen Bergström åker ut om hon inte får högsta betyg av domarna. Det är svårt att gissa vem som vinner, det finns lixom ingen given favorit men Anja kommer nog vara i final iallafall. Om någon vecka typ tre är det dags för Eurovison och Robin Bengtsson, det har varit väldigt tyst kring det men det börjar väl skrivas om det om en vecka eller två….

xo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.