Man skulle önska..


..att nyheten om att Gösta Ekman gått bort hade varit ett aprilskämt, vilket det självklart inte är. Blev inte så gammal tyvärr, 77 eller 78 år uppgifterna varierar lite. Dt som däremot inte varierar är allas respekt och kärlek för den här mannen, han har varit en stor förebild för väldigt många 💚 Han hade en väldig bredd med ”svåra” karaktärsroller till Sickan i Jönsson ligan och vad han än gjorde så var han väldigt trovärdig i sina roller.


Vem minns inte Papphammar som man tyckte var hysteriskt kul när den kom. En stor del av att den blev så bra var just Gösta Ekmans skådespeleri. Jag är ingen kultur kritiker och jag vet att det kommer skrivas mängder av minneskrönikor till hans minne.. så jag nöjer mig med att konstatera att han var en av Sveriges bästa inom sin genre och att han borde fått bli äldre 💚

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.