Skink- och Broccoli paj..


..skulle kunna se ut såhär eller som en paj som typ körts i diskmaskinen innan den serverades.. Man (jag) ska inte klaga det gick trots allt att äta om man kryddade på rejält med svartpeppar. Men man måste kunna göra bättre än den fantasi- och smaklösa mat som serveras. Bäst på menyn är kvällsmackorna klockan 20.00, snart med andra ord..


Spelutredningen är nu klar och presenterad. Spelet avregleras och de ”svenska” bolag som utgått från tex Malta kan nu få spellicens i Sverige om de betalar 18% i skatt jämfört med 4% på Malta. Finns säkert ett gäng fördelar för dem att utgå från Sverige så vi kommer nog se många aktörer landa i Sverige..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.