Femton grader i mars..

I morgon ska det bli femton grader! Om det blir det så ska jag definitivt ta en stund i solen med en kopp te ovh nägon bra tidning.. Håller alla tummar att väderprognosen har rätt..

I övrigt ingen speciell lördag, lite vila och ett föreningsmöte., Tittade på fotbollsmatchen där Sverige mötte Vittrysland och vann storstilat med 4-0., Hoppas de fortsätter att spela bra och går vidare..

Såg ett avsnitt av The Crown, verkar både bra och välgjord.. Nu P3 dokumentär om den kvinnliga läkare på Karolinska som anklagades föt att ha givit en liten för tidigt född överdos. Hon friades i Tingsrätten efter ett par år med denna anklagelse var hennes vardag. Får se om den är lyssningsvärd. En bra pod som jag brukar lyssna på Relationspodden 2.0 med Bingo och Katrin.

I övrigt är jag lite avundsjuk på Blondinbelld som åkt till Marbella – som jag längtar dit 💕

Tydligen byte till sommartid i natt, att det är så svårt att komma ihåg om man ska flytta tiden fram eller bak, telefonen ställer om per automatik och Dubbelkollade att det var som jag trodde.. Klockan två blir klockan tre..

Nu P3 dokumentär..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.