Amerikanska stilikoner..


Det finns dom som förblivit stilikoner år efter år och decennier, det är inte att förväxla med Årets bäst klädda, senast i raden att utnämnas till det är Veronica Maggio (kvinnlig) och den manliga motsvarigheten Magnus Carlson (inte schlager Magnus utan Weeping Willows Magnus.. Ingen utav dem är några stilikoner enligt min uppfattning. Några tvättäkta stilikoner återfinns i USA och trots ihärdigt kämpande är det en person som inte kvalar in under det epitetet vare sig nu eller någongång i framtiden (fast vi trodde inte heller att han skulle bli president heller)..  Trump verkar fokusera på ”söndra och härska, det är hans stil rakt igenom och för det blir man inte stilikon på något sätt.,

Audry Hepburn och Jackie Kennedy däremot är verkligen riktiga stilikoner. Hon levde nog inte ett kul liv med sin Mr President Kenny men höll fasaden uppe. Det är hon knappast ensam om.. Måste se Audry Hepburn filmen, vid tillfälle.. jag vet inte så mycket om henne mer än Breakfast at Tiffanys och lite annat..

Nu lite P3 dokumentär i lurarna, ska upp rätt tidigt i morgon och jobba..

Sov gott💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.