Känslige Trump..


Han är väl inte direkt känd för att vara vare sig känslig eller finkänslig så där i största allmänhet men när det kommer till döttrarna slår den till.. Känsligheten alltså.. Läste texten till rubriken ovan och kan konstatera två saker enligt Trump är pengar lika med makt och att incidenten hände för x antal år sedan, oklart när. Nu dras allt upp och det kan i sin tur leda bort fokus från den nyhetsrapportering vi behöver och istället bli en övervägande del ”skvallerrapportering

Jag vet att jag tjatat men nu bara måste jag tänka på vad jag stoppar i mig. Gate 57 för blir Gate 62 först för att sedan bli Gate 57, annars är det ingen tvekan om att det blir vassen till sommaren. Tiden rusar iväg och snart är det april och påsk..

Söndag innebär veckoplanering och To Do lista men den här veckan får det bli gjort i morgon istället.. På To Do listan står matplanering väldigt högt upp på listan..

xoxo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.