Solsken & Volanger..


Att den stora trenden i vår heter volanger har nog inte undkommit någon som är lite intresserad av mode. Ljusblått , ljusrosa & volanger så är du garanterat rätt klädd våren -17. Inte för att man måste vara ”rätt” klädd – det är vad man själv tycker är fint och trivs i som man ska klä sig i, punkt. Det kan dessutom bli lite för mycket av det goda:)

Vaknade vid åtta till en riktig solig torsdag, hoppas det håller i sig hela dagen..och veckan ut..

Är inte det här typiskt svenskt och typiskt kvällstidningar? Istället för att konstatera att totalt sett fick Robin Bengtsson flest poäng i en tävling där det finns två delar i röstningen. Alla vet förutsättningarna och man tycker inte att det borde uppröra, överhuvudtaget. Det var heller inte några jättemarginaler som skilde Nano och Robin åt så en väldig massa svenskar har således röstat på Robin. Men lite färre än de som röstat på Nano och Wiktoria..  Typiskt kvällstidningar som ska mjölka ut allt och då menar jag allt ifrån ett fenomen som Mello. De skapar en egen sanning och rubriksätter den lite som de vill och vips så var det en sanning. Suck..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.