Strömstedt + två..

Ikväll är det premiär för det nya programmet med Jenny och Niklas Strömstedt. Har bara sett någon trailer sådär lite flyktigt men tror att det kan bli en serie program jag kommer följa.. Först ut är Mikael Persbrandt och Sanna Lundell, gissar på hööga tittarsiffror.. Är genomgående intressanta par som är med, riktig kvalitet kan det bli..

Det är mindre skriverier än väntat om Mello är ju typ 48 timmar kvar innan det börjar. Alla spelbolag verkar ha Wictoria som favorit, följs av Jono, Nano & Robin Bengtsson. Hur som helst är kommer man sitta spikad framför TV;n och följa varje minut. Heja Robin!

Fortfarande en hel del snö kvar hör ute på ”skärgårdslandet” – hoppas att de försvinner nu i helgen så man kan vara ute lite mer med Tintin & Karisma:)

Nu fixa lite..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.