Kvinnodagen it is..


Internationella kvinnodagen är jag lite kluven till, kvinor ska väl behandlas lika varje dag. Det är säkert en massa bra saker som görs den här dagen så att den faktiskt gör nytta. Hoppas jag i alla fall..!

Så mycket snö det är, vackert är det att titta på men mindre bra när det gäller mycket annat. Tintin och Karisma vägrar nästan gå ut så det blir väldigt korts promenader..

Onsdag i dag och upptakten till lördagens Mello final börjar nu och kommer accelera dag för dag. Läste någon stans att Wiktorias bidrag  (stavas det så?) är mest nedladdad på Spotify om det nu är någon ledtråd till resultatlistan på lördag..

Nu lite fixande..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.