Historisk fotboll..


Nog var det fotbollshistoria ikväll, Barcelona vs PSG och Barcelona var tvungna att vinna med fyra måls marginal typ. Sista minuterna var helt osannolikt så matchen slutade 6-1 till Barcelona inklusive en omdiskuterad straff. Hur som helst så har jag nu sett två fotbollsmatcher på typ en vecka.


Inte alls så mycket skriverier om Mello finalen dom ju är på lördag. Mello fantast som jag är, eller var väl mer förr, så har jag laddat ner Mellos låtarna i Spotify så kanske lyssnar igenom dem innan lördagen. Det finns väl inget bidrag som är ”självklar” vinnare. Innan jag lyssnat igenom igen så är nog Robin Bengtsson min favorit.. Som vanligt (om man inte heter Petra Mede, Gina eller Sarah DF) har det östs kritik över de stackars programledarna. Lite oförtjänt kan jag nog tycka att fet är.. visst manuset kännas lite stolpigt..

Nu lite poddlyssning.

Sov Gott 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.