Sista chansen..

..eller som det heter Andra chansen..

I kväll är det dags för Andra chansen som äger rum i Linköping.. Har ju sett alla delfinaler utom en men ska ändå göra en kvalificerad gissning på kvällens resultat.. Bidragen möter en ”motståndare” och den som vinner gpr direkt till final. Inga semifinaler eller annat tjafs utan rena dueller. Sedan är det väl lite orättvist vilka som får mötas etc men det får vi lämna utan hänseende..

Första duellen står mellan FO&O och De vet du.. Hade denna duell kommit lite senare i startordningen är jag säker på att De vet du hade vunnit.. För Oscars skull hoppas jag verkligen att de vinner men är ändå lite rädd för att de stupar på mållinjen. De har säkert peppat sina fans under hela veckan och deras podd har stigit på Topp listan så de kan ha en chans.

Loreen mot Anton – inga kommentarer, det här tar Loreen hem plättlätt..

Innan jag tippar de övriga två finalisterna måste jag kolla så att jag vet att jag har rätt bidrag och rätt motståndare. Kommer ihåg att Lisa Ajax och killen från förra veckan (Alexander::) gick vidare till Andra chansen men sedan kommer jag inte ihåg..

tbc..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.