Kalla i spåret..


Upptäckte av en slump att det är tremilen för Damer nu, så det kommer jag följa. Hoppas såklart på att Kalla ska blixtra till och ta en av medaljerna.. Guld vågar man inte ens hoppas på, norska Björgen verkar omöjlig att slå..

Kollade hur Nunstedt rankade kvällens bidrag i Mello, han strösslade inte direkt getingar omkring sig. Mest tvåor men en överkorsad geting för Det vet du och fyra getingar för Loreen.. Det gäller ju att vara prentiös som recensent.. Det är fult att skriva något positivt om bidrag som Det vet du, detta trots att de går hem. Skulle inte bli dugg förvånad om de går till final och där landar topp fem.. Loreens bidrag både är och heter Statement.. Tror den kommer gå riktigt bra ikväll men tveksamt om den vinner i finalen.. Har inte hört den sedan deltävlingen och den kräver ju några lyssningar för att gå hem så jag får se vad jag tycker ikväll..


Nu lite fokus på tremilen..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.