Onkel Tom..

När det sorterades igår så dök den upp igen, Onkel Toms stuga i en version från 1952. Så luggsliten och såå läst (om och om igen och jag grät varje gång). Fått den av mormor way back och kommer spara den hela livet.. Ska läsa om oxå tror jag för det var mååånga år sedan jag läste den.. Kommer säkert gråta igen..

Inköpslistan fixad och inköpt, så nu väntar varierad och lite nyttigare mat fredag till söndag .

 Ikväll blir det P3 Dokumentär, nästan alltid väldigt intressant och bra. Schulman och Gårdinger har kommit med ett nytt avsnitt och hamnar igen på första platsen.  Var ju uppe med tuppen (strax före sju) så kommer nig somna tidigt ikväll..  I morgon planerar jag både jobb och motion.. inte något avancerat eller för högt satta mål utan det viktiga är att komma igång.. Hört den förut, japp..

Ny P3 dokumentär..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.