Man vet när..

..man är gammal när man typ inte vet vilka de noterade är på Grammis galan, Laleh – Johan Renck – Jill Johnson och någon mer borträknade.. Övrigt om galan så måste man väl ändå säga att den inte direkt var vare sig gala-mässig elle glammig.. Galans höjdpunkt?’Hederspriset till Magnus Uggla så klart:) Såg inte klart på galan utan tittade klart på The Night Manager istället, riktigt bra så om ni inte sett det så gör det..


Onsdag redan, veckorna fortsätter att rusa fram. Dagens To Do lista framför mig och ska se till att jag får get things done.. Har en månads bokföring kvar innan avstämningsjobb och bokslut ska göras.. Längtar så till att jag kan lämna in det till revisorn.. Allt jag kan sätta ✅ på är rena lyckopillret:)

Nu halva sista månadens bokföring, mitt ambitiösa mål är att vara klar med hela bokslutet på tisdag/onsdag nästa vecka.. Har satt upp ett belöningsmål för det:)

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.