Jätteskrällen..


..var det väl ändå inte i gårdagens Mello.. Loreens bidrag har ju ömsom hissats men typ lika ofta dissats.. Bidraget är så långt ifrån ett standard bidrag man kan komma och jag kan erkänna att jag nog behöver både en och två lyssningar till innan jag är ”hooked” på Loreens bidrag.. Gissade rätt på de fem som gick vidare..


Nästa vecka Andra chansen där fyra finalister till ska fram.. FO&O ställs mot De vet du och det mötet kan gå hursomhelst.. Loreen ställs mot den unge Anton och där är jag helt säker på att Loreen tar hem det. De övriga fyra har jag inte koll på (ännu)..


Läste Lena Melins krönika i dagens Aftonbladet.. Hon beskriver hur utvecklingen varit från tiden då Olof Palme stod på ett lastbilsflak och ”brandtalade” till dagens Almedalsveckan med skyhöga hotellpriser och markpriser etc.. Det gör ju att giganterna kan fortsätta att höras mest, borde finnas en viss balans där kan jag tycka.. Läs Kröninkan, den är tänkvärd..

Han gör minst sagt lite som han vill och känner för. Inte något som skakar världen men ett statement om att han både gör som han känner för och struntar i konsekvenserna.. Ibland kan man nästan tro att han gör saker som någon slags utmatning; Hur mycket galet hinner jag med innan jag måste kasta in handduken..

Apropå middagar.. Att ljusblått är en färg som kommer starkt gick inte att missa i gårdagens Mello.. Till garderoben för att rota fram lite ljusblått..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.