Pappa, igen..Fredrik Reinfeldt ska bli pappa igen.. Grattis får man väl säga men det var inte direkt oväntat.. Blir tillsammans med yngre kvinna efter skilsmässan och gör en repris på det första upplägget.. det gör inte kvinnan i skilsmässan. I de allra flesta fall går kvinnan vidare i livet, i vissa fall träffar de oxå en yngre partner vilket hade varit helt uteslutet för några år sedan.. schablonmässigt kan man säga att den ena gruppen kvinnor förverkligar sig själv och en annan grupp kanske blivit övergiven och stannar i den otroligt smärtsamma fasen för länge.. Men vad är för länge? Det är ju otrolig individuellt och väldigt svårt att sätta sig in in..


Det här med att gå händelserna i förväg, jag fattar att det är som trailers fast i rubriker.. Vi ska bli så nyfikna på vad det är som gör att Camilla Läckberg att gråta så vi inte kan missa Skavlan i kväll. Melodifestivalen har man typ snart redan sett.. Loreens nummer/bidrag är galet omskrivet och varje bidrag analyserat på alla tänkbara sätt..

Nu jobba vidare en stund..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.