Vad har han rökt..

Carl Bildt har humor även om han kan framstå som en riktig tråkmåns som bara är korrekt hela tiden..


Nu dags för andra åket i slalom, håller tummarna men har inga förväntningar. Sorterat klart kasse ett och det blev en mix av spara och kasserar..Hittade bland annat en liten vit flätad förvaringslåda med lite smycken, inga dyrgripar men roligt ändå.. Bland annat en elefantberlock som jag behöver fixa en kedja till och hoppas på att den bringar lite tur..

Fixade lite enkel lunch, mozzarella & tomat – här ska det ätas tre gånger per dag och bra mat. Till middag blir det pannbiff, första nötköttet den här veckan.. Är söndagsslö idag, kommer inte igång med sorterande eller bokföring .. Kanske ska bestämma mig för att det här är en vilodag så jag slipper sitta och tänka att jag borde typ hela tiden och ha dåligt samvete.. Så får det bli, ska bara svara på några meddelanden och fixa To Do listan för den kommande veckan..

Nu slalom i TV-fåtöljen..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.