Som förutspått..


Var rätt på de mesta igår i deltävling tre, inget att skryta om kanske eftersom det låg rätt så mycket i linje med förhandstipsen.. FO&O var såklart besvikna, hur besvikna tror jag inte att de visade officiellt.. Att bli slagna av Owe Törnqvist typ 87 år var nog något de i början inte trodde var möjligt.  De visste nog inte vem han var, såsom typ de flesta i deras generation. Clara Henrys nummer hyllas som det bästa deltävling tre hade att erbjuda och hon levererade verkligen måste jag hålla med om..


Söndag morgon och jag vaknade strax före åtta, ljust ute och jag hoppas på fint väder idag. Ska vara hemma hela dagen, köra lite bokföring och fortsätta med lite sorterande. Kommer inte jobba i så hög hastighet och inte hela dagen, måste ju inse att söndagen kallas för vilodagen av en anledning. I morgon är det läkartid klockan 14.00 och i anslutning till det ska jag fixa några ärenden som tex att hämta kemtvätt, veckohandla för halva veckan mm. Måste med andra ord fixa ”menyn” för att planlöst gå in och handla är både jobbigt och dumt. Dumt för att det typ alltid blir mycket dyrare så ICA, Coop och de andra älskar sådana kunder. Finns ju inte en butik där man snabbt kan springa in och handla, att varje kunde ska igenom hela kundvarvet ligger det oceaner av tid och research bakom. Allt för att varje kund ska ha så hög snittnota som möjligt. Detta och massa annat mäts hur noga som helst av matvarukedjorna. Om du är medlem håller de dessutom järnkoll på vad du handlar, hur du handlar etc och koll på att du fortsätter handla i just den butiken/kedjan. Människor tenderar till att inte byta matbutik så ofta utan är rätt så lojala sin butik..


Funderar på om jag ska titta en stund på Nyhetsmorgon söndag, Ebba von Sydow har väl gått på mammaledighet nu och jag har helt missat vem som vikarierar. Man kan inte annat än att säga att hon verkligen jobbade länge.. Det är nog btw något fel på deras avsnitt av Säker stil som släpptes i torsdags, jag kan inte ladda ner det och lyssna.. Enligt intro texten så handlar det bland annat om plagget man måste ha, och det vill man ju gärna veta..


Donald Trump har härjat som vanligt och använder nu Sverige som någon slags varnande exempel.. inte för att det har med just det det att göra men tänk att man skrattade åt honom som presidentkandidat, nu fastnar skrattet i halsgropen. Han är ju både galen och farlig i sin framfart..

Ska fixa iordning lite frukost till Nyhetsmorgon, fil & flingor och några knäckebrödsmackor – Avdelning 57 måste jag ju både tänka på och ”leva efter” minst fem dagar per vecka. På,helgerna kan man få slippa det kan jag tycka..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.