Slalom..


Nyhetsmorgon söndag bytte kanal efter en halvtimma så nu är det herrarnas slalom som gäller. Tänk om någon av killarna kunder göra det som tjejerna gjorde, få en medalj.. Kommer ihåg tiden med Stenmark är en TV apparat rullades in i klassrummet när han åkte sina lopp. Vilken nationalhjälte ❤️

Snart dags för två av svenskarna att åka.. När dom har åkt ska jag ta itu med de två kassarna jag ”hittade” igår och börja en första grovsortering. Hoppas jag hittar någon kul och något jag behöver. Lär hur som helst bli en del som hamnar i soporna som gamla mascaror, schampooflaskor som är i princip tomma och lite annat.. Vill ju inte slänga i onödan men vill heller inte ha rörigt i badrumsskåp mm så får hitta en bra balans..


Gick ju bra  för Hargin men mindre bra för Myrher, tror inte vi kommer få någon medalj idag.

I veckan som kommer är det dags att börja använda stövlar & skor med klack, är helt ringrostig nu för tiden.. Brukar ju normalt alltid ha klackar men sommaren på Fredriksborg i ”sneakers” och en ganska ”stillasittande” vinter har bidragit till dålig kondition och total ovana att gå i klackar.. Det får bli en dimension till från mysdress-träsket.. 

Ska fixa lite med kläder, väskor etc idag. Ska byta handväska och börja används den röda så lyser det upp lite, den kan man ha när man har svart, grått, blått etc som kontrast.. får med andra ord ha en neutral väska som jag snabbt kan byta till om jag har lite mer färgglada kläder. Väskor har jag, ska bara välja ut vilken som ska vara den aktuella väskan de kommande veckorna..

Nu jobba en stund med sortering och slalom i bakgrunden..

xoxo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.