Innocent until proven guilty..


Han verkar inte direkt vara/varit någon trevlig typ O J Simpson, lite som en som alltid är charmig så länge ljudet är på och som sedan kan förvandlas till vem som helst. Allt precis allt pekar på att han var gärningsmannen och ändå friades han till slut.. Har bara sett tre avsnitt så i serien har inte ens rättegången börjat.. Det är långt ifrån del bästa serie jag sett men kommer fortsätta titta för att den är tillräckligt bra.

Det där med tillräckligt bra är ju både relativt och viktigt.. Tillräckligt bra är tex 80/20 regeln;

Du lägger 20% på att uppnå 80%  men för att nå till 100% får du lägga 80% tid till mot vad du behövde för att nå de första resultatet. Typ sämst på att förklara der där..

Många ambitiösa personer vill så mycket att de inte riktigt kan balansera och överarbetar både i tid och i detaljer. Viktig uppgift för chefen att uppmärksamma och jobba med att få personen i arbetsbalans.

Vissa är aldrig nöjda utan vill ha mer, kan vara både en bra drivkraft men oxå något negativt där man istället för att glädjas över det man har fokuserar på det man inte har..

Simpelt beskrivet men sant., I Birgitta Ohlssons nya hyllade bok kan vi nog lära oss en hel del. Berömmer hör alla på Instagram inlägg efter inlägg så den ska inte missas att lyssnas på..

Över till motsatsen:) Isabella Löwengrip lägger ibland upp tips på tex nya vårkläder mm. Ska börja göra det själv kanske men till dess lånar jag hennes..

Nu kom ju inte länkarna med men om ni skulle tycks något var snyggt så vet nu ju var ni hittar länken.. Mycket pasteller ljusblått och rosa kommer vara riktigt stort..

Jag tycker att det är supersnyggt; Jeans, lite oversized skjorta i ljusblått och en beige trench eller kappa..Funlar med svart oxå såklart men blir då inte lika vårig.. Nu i veckan bara måååste jag tillbringa några timmar åt garderobsrensning, uppstyrninc och någon timme i vagnhallen..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.