Vårruset typ..


I dag har det gått undan, utrensning av ett överbelamrat förråd – ut med en soffa och in med två favoritfåtöljer (perfekta framför TV:n, papperssortering och lite till. Teresa och Zenon var här och hjälpte till så vi var fyra personer som jobbade på och det gav resultat. Ett riktigt bra arbetspass och då känns det extra skönt att sätta sig i fåtöljerna med popcorn i knäet och titta på Mello,, Tre timmar kvar dock så först ska det ätas middag, fiskgratäng.. har hållit mig från rött kött hela veckan, det har blivit kyckling, fisk och så lite fläskkött så jag känner mig nöjd.


Kollade snabbt vad Expressen skrev om kvällens Mello, det var inget geting-regn direkt så kvaliteten kanske inte är så bra eller så herr Nunstedt på sitt dåliga humör vi får väl se..  Hur som helst kommer jag sitta där i fåtöljen och tycka precis som va och varannan svensk..

Inget mer jobb ikväll, blir middag och Mello vilket känns jättebra, känns nästan som ett miljöombyte eftersom vi rensat ut och möblerat om lite. Vi hittade (pinsamt att erkänna) två kassar med bland annat hudvårdsprodukter, hårvårdsprodukter och lite annat. Dom ska jag sortera i morgon och jag kommer garanterat hitta bra saker och vissa saker som jag kommer slänga. Hittade även tre väskor, bland annat en superfin röd lackväska som jag köpte i en butik i Marbella där allt kostar 25 Euro, eller kostade eftersom de gått i konkurs..

Blev inte klar innan det var middagsdags så nu jag post-dinner och med bara två timmar kvar till Mello. Fiskgratängen var supergod och allt är undanplockat och diskmaskinen går för fullt = nöjd..

Jag gjorde ett försök att ladda ner Office paketet, höll på att bli galen på hur många gånger jag fick ange den 25 tecken långa koden.. Nu har jag hur som helst programmen men på excel står det att det är en prövotid till 25:e februari men inget sådant står på word eller powerpoint.. Världens bästa Bengt erbjöd sig att hjälpa mig så jag i kommentarerna efter jag ”lyckats” få det tillgängligt. Nu återstår ytterligare en grej och det är att det HELA tiden kommer upp en svart ruta om att jag ska söka där, får ta bort den om och om igen.. Tror nog jag får ta tåget till Linköping innan datorn är som den ska vara 😌

En reaktion på ”Vårruset typ..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.