Mysdress träsket..


Klockan är inte ens fyra, det är ljust ute och jag är klar med allt få att nå fredagsmålet:) Har till och med hunnit med en promenad med Tintin & Karísma, då var det fem plusgrader och sol. Riktigt friskt och härligt, i morgon en längre promenad och ut i skogen. Måste ta itu med de där extra kilona, de vägrar att försvinna. Man (jag) är ju inte 30 plus trevar som lätt kan gå både upp och ner, här har det gått raskt uppåt och stabiliserat sig där. Jag har väl inte ansträngt mig att gå ner dem men inser att det är hög tid..Ja, jag tjatar om detta men det är för att tvinga mig själv på något sätt..

Känner mig så här ibland..                                                                      En annan sak man måste tänka på när man är så mycket hemma som jag är.. Att inte fastna i mysdress-träsket och ständigt gå omkring i myskläder och totalt glömma hur man faktiskt ser ut.. Väldigt lätt och bekvämt att hamna där.. Visst kan man ha sköna kläder men man kan ju ända tänka på att se liite representativ ut – lite som gamla tanter alltid tänkt att de måste ha någorlunda fina underbyxor om de skulle hamna på sjukhus.. Poängterar därför att den enda anledningen till att skärpa till mig från mysdress-träsket är helt och hållet för min egen skull, ingen annans och framför allt inte för en eventuell läkare.Om man bortser ifrån att jag saknar Officepaketet så är den nya datorn otroligt bra och har touch screen vilket passar mig jättebra. Tänk vilken tur att de inte hade reservdelar, man skall ha tur ibland också..

 

Hundarna är ute på altanen och jag ska plocka undan lite och förbereda fredagskvällen.. 

xoxo 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Mysdress träsket..”

  1. Har du inte fått in Officepaketet än? Jag kollade din sökväg sist och det var inget farligt med den. Om du inte hamnar på Microsofts sida så har du större problem med ditt nätverk och dator än att du saknar Officepaketet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.