Bella & Filippa – who?


Nu har jag uppdaterat mig inför morgondagen och startfältet är väl på papperet inte det bästa, eller så är det är det just det som det är för jag har dålig koll..

·       Owe Thörnqvist – hjääälp

·       Bella & Filippa –  Who?

·       Felix, Oscar & Omar/FO&O – tonårstjejers absoluta favoriter, har vunnit priser för årets liveakt ett par gånger och de kommer garanterat ha ett snyggt nummer..

·       Jasmine Kara – Long time ni see, hade en kort intensiv succékarriär och är nu alltså tillbaka

·       Robin Bengtsson – Svärmorsdrömmen från Idol..

·       Antom Hagman – Another who?

·       Krista Siegfrieds – Yet another who?

Uppenbart att man (jag) inte hänger med, noll koll på tre av sju akter i startfältet. Hoppas på att bli positivt överraskad.

Kollade på Expressens nätupplaga, den unga killen som den 41-åriga kvinnan i Arboga hade ihop det med har nu erkänt mordet på kvinnans pappa och mordförsöket på hennes mamma. Hon anses ligga bakom, dvs anstiftan till mord och som om det inte vore nog så tror man att hon mördat sin fd man. Vad är det för människa, hur kan man få för sig att teckna en livförsäkring på 2,5 miljon på sin man som man är på väg att skiljas ifrån och mörda honom. Motivet heter självklart pengar.. Nu fick hon inte ut en krona av den där livförsäkringen eftersom IF (försäkringsbolaget) misstänkte att det kunde ligga brott bakom, polisen hade väl däremot inte något öppet ärende.. Inga pengar från mord nummer ett då får man väl ta sig vidare tycks hennes tankar ha varit och ”lejer” pojkvännen att mörda hennes föräldrar.. Moiv? Pengar. Hur kan bara vara sådan? Har man ingen empati, känslor eller någonting? Jag förstår det inte och man måste väl utgå ifrån att hon på något sätt är sjuk, eller så är hon så på jakt efter det ljuva livet att ingenting får stå i hennes väg. Man kan inte bli annat än rädd det är ett som är säkert..

Klockan är inte ens tio och jag har hunnit en bra bit på dagens To Do lista – så skönt och jag kan även konstatera att jag kommer att klara veckans mål..   Hurra!

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.