Tur men ändå inte..


Varit iväg och skulle hämta min lagade dator.. Visade sig att de inte hade reservdelar så att de kunde laga datorn vilket i sin tur innebar att jag fick en helt ny = tur och bra. Vad är då mindre med detta? Jo att jag nu måste installera om Officepaketet och lite annat.. Teknisk är verkligen inte ett epitet man kan sätta på mig så är det någon gång jag behövt ha Bengt boende under sängen så är det nu. Har provat att logga in på office.com/setup som de hänvisar till att man skall göra med kommer inte in utan en text kommer upp om att det är en osäker sida som skall undvika. Vill ju inte börja med att få virus innan jag hunnit installera virusprogrammet så jag får klura ut vem som är tillräckligt tekniks på lite närmare avstånd och snällt be om hjälp.. Bokföringen däremot funkar eftersom det är ett e-ekonomi program så det klarar till och med jag av att komma in på och kunna jobba vidare. Återstår alltså Officepaketet och det kan vänta någon dag till..


Det skulle ju vara fint väder i dag men det är mest grått och så lite regn på toppen av det så någon längre promenad i skogen känns inte så lockande. Dessutom tog det mer tid än planerat att hämta dator, handla etc så jag behöver använda tiden till jobb.. Innan jag sätter igång ska jag se till att äta lite middags/lunch.


Angående Gossip Girl så blev det typ 15 minuter i går, jag tror nog man kan konstatera att jag inte blir besatt av den:) Det har kommit någon ny serie om OJ Simpsson vs folket eller vad den nu hetter, den ska jag testa ikväll tror jag. Kommer ni håg när polisen jagade honom efter mordet på sin ex-fru? Direkt sändes via helikopter i TV och var helt galet. Nu har man hunnit glömma både om han var skyldig och fälldes eller om han friades med massa frågetecken kvar, får väl se om serien är något att titta på helt enkelt.

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.