Nyklippt & schamponerad..

I dag har Tintin och Karisma varit iväg ett par timmar.. Dags igen för Karisma att bli klippt och fixad.. Får nog ta och väga henne, tycker hon lagt på sig lite igen.. Dags för lite längre promenader och motion, goes for us both:)  Jättefint väder i dag så jag sitter inne och jobbar och hundarna far runt på altanen och får frisk luft. Har två altandörrar öppna så att jag vädrar in lite ”vårluft” Trots vårluften så är det fortfarande is på viken och nyss kom några hurtiga typer och åkte med sin långfärdsskridskor längs viken. Det är säkert hur skönt som helst men skridskor har aldrig varit nåfot för mig.. fick typ stå i mål utan skridskor när vi spela hockey bocky eller vad det hette under skolåren. Balett, skridskor och orientering går med andra ord tokbort för mig..

I dag kör jag på med bokföring och kan kanske komma så långt så att jag kan ta en riktigt lång skogspromenad på en timme eller så i morgon. Det får vara målsättningen, bara vädret är bra.. Har hållt mig någorlunda ok när det gäller kött, bara griskött har slunkit igenom den här veckan men det är ju kött det också. Det är lättare på sommaren att avstå kött, då finns det både massa sallader och bättre fisk att äta men får googla fram lite roliga rätter så att ”menyn” blir varierad och god.

Nu dags att fortsätta jobba på med bokföringen ett gäng timmar till.. Promenad i imorgon it is..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.