Förkyld..igen..

Vaknade lite senare i dag, runt halv nio, med en ny förkylning och problem med vänster öga. Linsens fel såklart, eller rättare sagt mitt fel som låtit linsen sitta i för länge. Nu är ögat så känsligt så det går inte att göra något åt problemet men det löser sig väl i sinom tid. Måste försöka jobba på ändå, förkylningen är ju inte något direkt hinder men måste få lite ordning på ögat. Det är ju dessutom så att ögonen/linserna alltid är känsligare när jag är förkyld..

På agendan i dag står det vanliga… Så trött på att aldrig bli klar men tacksam för att jag kan sätta check på sak efter sak så att de i alla fall blir mindre och mindre kvar. Dagens To Do och mål är uppsatta och jag bara ska klara målen till fredagens ”belöning”..

Det bästa med att jobba hemifrån är ju att man kan göra massa annat samtidigt det sämsta är att det är som om man bor på jobbet. Man blir lixom inte helt ledig och jobbet och livet i övrigt smälter ihop till ett, måste få struktur och ordning på det lilla arbetsrummet så att jag kan isolera jobb och förvaring av jobbgrejer där då tror jag förutsättningarna blir bättre.. Det kan ju låta som att det är gjort på en halvtimme eller så och jag önskar verkligen att det vore så enkelt.. Till helgen ska jag skaffa ett gäng boxar/lådor och börja sortera ner dokument i respektive box (inte så stora boxar) för att sedan sortera varje box en efter en. Efter det borde jag ha riktigt bra kolla på respektive box/område och kan sedan ta itu med dem på detaljnivå.. Sounds like a plan..

Dags att fortsätta med dagens plan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.