Lite rimfrost med tuppen..Vaknade precis strax efter 07.00 – det var ljust ute med ett litet svagt tecken på rimfrost så det har väl varit någon minusgrad i natt. Men bara det att det nu ät ljust på morgonen redan vi sju och att vi passerar fem på eftermiddagen innan det blir mörkt igen gör att jag får liite vårkänslor. Halva februari har snart passerat och med lite sol och plusgrader kanske vi kan få en efterlängtad tidig vår. Mars, sol på altanen och några penséer som lyser upp +’en kopp te och en tidning = längtan just nu.. Ska kolla väderprognosen men misstänker att den kommer visa runt nollan med lite marginal ner eller upp..

På agendan i dag, no Surprise – lite administrationsjobb tillsammans med veckoplanering för den kommande veckan. Har bara ett möte inplanerat och så en klipptid för Karisma. Har gått lite drygt två månader sedan hon klipptes sedan och det är redan hög tid att få det gjort igen. Hon får någon slags yvig päls och ser därför lite tjock ut men som nyklippt är hon sååå fin. Tintin får väl hänga med och få en liten översyn men klippas behöver han inte, kanske ”toppas” lite..

Istället för en stund framför Nyhetsmorgon tror jag att det blir ett avsnitt av The Affair innan det är dags att starta den här söndagen på riktigt..

xoxo

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.