Mello vs fest..


Vaknade kring 07.00 och det var nästan ljust.. Bestämde mig för att lyssna på Filip & Fredriks senaste podd. Kollade då hur det gått för La Gunilla.. Nuvarande placering för hennes podd är 116.. Tänker inte lyssna på någon mer och det är det nog fler med mig som kommer att hoppa över.. Tycker hur som helst att Filip & Fredriks podd är riktigt bra och överglänser klart Alex & Sigges podd som ibland kan tendera till att bli lite pretentiös..

I podden jag lyssnade på handlade det mycket om en fest de vart på förra helgen. Ingen fest för mig i kväll – hemma med Mello helt enkelt:) Kan inte påstå att jag har någon lust att byta heller..

Nu upp och få lite gjort så att jag kan ta en tidig lördagskväll..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.