På Spåret & Skavlan..


Middagen uppäten och nu på plats i soffan, jobbat klart för i dag och ska stanna i soffan/viloläge för resten av den här dagen. Blir väl något avsnitt av The Affair också – är snart klar med första säsongen, på bekostnad av viss nattsömn;) Nu slötitta på, På Spåret där bland annat Bea Uusma (eller hur det nu stavas) hon verkar hur som helst vara både trevlig och smart.. Hoppas de vinner och går vidare till semifinal.. De leder med en liten marginal och hoppas att det håller.. Efter kommer som vanligt Skavlan med som sina gäster, vill minnas att jag läste något om Tomas Ledin och någon av bröderna Skarsgård som kvällens gäster. Kommer kolla på det också med ett öga eller så.

Har ju varit inne och jobbat mer eller mindre heela veckan, känner att jag måste komma ut lite i morgon. Kanske blir det en sväng för att handla mat och någon snittblomma eller krukväxt – nådde ju mitt torsdagsmål.. Nu nytt mål till nästa fredag.. Får hoppas at jag klarar det också. Nu hann det vända och Bea med partner förlorade med ynkliga två poäng..  Trailer för nytt program i SVT – det stora fågeläventyret, kändes lite otippat men kan kanske vara kul att titta på men antagligen roligare att vara deltagare..

Nu efter Skavlan – time for The Affair..

xoxo

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.