Finally..


..har fått alla underlag behöver och har kunnat göra klart efterarbetet med Fredriksborg – finally.. Ska ha möte på måndag för genomgång och sedan kan jag sätta check på den delen..  Sedan full fart framåt med de återstående delarna.. Har inte hämtat min dator ännu, skulle få ett sms innan med bekräftelse att den var klar och det har jag inte fått. Kanske blir på måndag eller tisdag istället. Ser hur som helst fram emot det. Ser också fram emot kartongen, Teresa & Zenon kommer nog med den i morgon:)

Ministerstyre och svågerpolitik har fått en helt ny innebörd nu när Donald Trump basunerar ut till en hel värld att hans dotter Ivanka blir orättvist behandlad efter varuhuskedjan Nordströms väljer att ta ut hennes klädkollektion ur sortimentet. Anledning? Den säljer för dåligt, ren marknadsekonomi med andra ord, något som Mr Trump är väldigt van vid i alla andra sammanhang..öm tå med dottern som är lite väl opassande..  Fast ingenting förvånar..

Aftonbladets ledarskribent skrev mycket riktigt i dag att Stefan Löfven hoppar över personalfesten med rosévinspimlande deltagare.. men man kanske både göra nytta och ha kul. eller?

Nu lite förberedelser inför fredagskvällen i soffan..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.