Ebba & Allra skvaller..


Ebba Lindsiö har ju haft en lång och framgångsrik karriär. Lite dyk blev det efter hennes tid som vd för Näringslivets organisation och efter det har det varit lite tyst om henne så där i största allmänhet.. Hon har hur som helst ett antal styrelse uppdrag, bland annat i pensionsföretaget Allra.  Den ledningsgruppen hade konferens hos oss på Fredriksborg – en Dagkonferens. Skulle aldrig få för mig att skallra om några gäster men nu har jag ju inte Fredriksborg kvar..så lite kan jag väl berätta om..

  • Tror dom var typ 13 pax – rätt mycket för en ledningsgrupp
  • De skulle komma med helikopter och åka hem med stridsbåt.. Nu funkade inte heliokopter pga av vädret..
  • Specifikationen avseende konferensen i övrigt var bara en lång lista på Red Bull, Smoothies och annat..

..sedan säger jag inte mer.. Ledningsgrupp på 13 pax, helikoptrar och stridsbåt, en styrelseordförande med 900 000kr i ersättning.. låter som ett galet stort och framgångsrikt företag. Det är dom kanske men de omsätter ca 700 000 miljoner och förvaltar andras pengar..  Men de kanske firade något väldigt speciellt, på konferensen alltså:)

Ebba har nu avgått men kommer kvarstå som rådgivare.. Hon är född 1955 och fyller alltså 62 år den 30/6. Riktigt avundsjuk på att hon är så vacker.. På plats 62 låg btw The Gunillas podcast när jag kollade tidigare idag..

Nu jobba lite..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.