Stefan hoppar Almedalen..


Almedalsveckan har ju vuxit sig allt starkare och starkare och är ju otroligt viktig i politiler- och lobbying sammanhang. Det är lixom ”Alla är där” över de där dagarna i Visby. Lite av ett dråpslag för arrangörer, Gotland och besökare i allmänhet blev det nog nu när vår statsminister meddelar att han inte kommer att vara i Visby under Almedalsveckan.. Han säger att han väljer att ställa in sitt besök för att istället ge sig ut i Sverige för att prata med de vanliga svenskarna, de som söker jobb och vad han nu använde för exempel.. Populistiskt är väl en underdrift.. Almedalsveckan är ju typ det enda riktigt stora tillfället när politiker, organisationer och företagen samlas på det här sättet. Har väl fel som vanligt för jag har aldrig varit där, kanske det bara är vindrickande och en kul tillställning att vara med på,, men tror nog att lite viktigt är det ändå.


Hoppas genast över till det borgerliga blocket ”Alliansen” – Moderaterna ”störtdyker” och jag tror nog Anna Kinberg Batra har det lite tufft just nu, annat är det för Annie Lööf som genom sitt sätt och kompetens känns som en bättre  statsministeralternativ och ”ledare” för Alliansen.


 

Nog om politik och Almedalsveckan.. Ikväll blir det lite sortering i badrummet, dvs badrumsskåpen. Försöker göra en ”hemma fix grej” varje dag och lyckas för det mesta. Men först lite mat.. I morgon eller möjligen på lördag får jag en kartong med lite grejer jag glömt hos Jossan på Ringvägen.. Ska bli som att få helt nya saker eftersom jag inte har en aning om vad som är i.. Lite helgshopping fast gratis..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.