Tips på presenter..


Vi har nog alla lite olika budget på presenter.. Det är ju snart Alla hjärtans dag, som för vissa innebär presenter.. Personligen tycker jag att det ”kommersialiseras” för mycket..  Alla hjärtans dag har väl aldrig inneburit prenter utan ursprunget var ett kort och en blomma typ en ros.

Hur som helst så läste jag  Bloninbellas blogg där hon listade lite olika förslag på presenter till just Alla hjärtans dag.. Såg väskan som jag älskar och klickade på länken..

Väskan finns i flera färger, tex en lite ljusbrun mocka.. Kollade priset på väskan 1 370.. pund visade det sig – typ 25 000kr eller så.. Undrar hur många som köper en väska för 25 000 i present på Alla hjärtans dag..

Då är den här väskan från Gabor ett bättre alternativ:)  Behöver verkligen ingen väska och kommer inte köpa den heller – bara ett tips till dem som vill ha en ny väska till våren och sommaren.. Finns på Zalando.. Vet ni förresten att Zalando startade i Tyskland och nu omsätter cirka 1,5 miljarder..

Nu The Affair..

xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.