Välkommen på visning..

..kommer troligen

..inte bli någon tittarsuccé eller vinna några priser för bästa programidé eller produktionen. Affärsidén i sig är det inget fel på men att visa upp sitt företag på detta sätt skapar verkligen inget förtroende.. Under min tid på Wallmans fick flera gånger förfrågningar om att göra Reality såpor med Golden Hits.. Trots löften om att vi skulle få styra hur det hela skulle framställas så vågade vi inte tro på det utan tackade nej.. Det borde grundaren och vd:en för Hemverket oxå gjort..

Tyckte att det fick räcka med den premiären ikväll, vill ite riskera överdos av usel TV..  Får bli ett avsnitt eller två av The Affair..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.