Monday Monday..


Tar det aldrig slut med papper, både dem man har och nya som kommer – det papperslösa samhället.. vad hände med det.. Måste komma ihåg att komma ihåg att skaffa en ”ny Popfabriken” mail adress men det ska inte heta Popfabriken utan något helt annat. Min gmail adress börjar jag slussa över till men vill ha två olika mailkonton.. Kanske en teknisk övning att försöka ge sig på ikväll, orkar hur som helst inte med mer administrations jobb idag.

Två nya seriestarter i dag på Trean, en som är något mäklarprogram där de samarbetar med Hemverket och det är säljarna själva som visar. Måste i alla fall titta på det första avsnittet. Det andra progammer, som kanske inte är på Trean, heter Händig man sökes, det låter ju precis hur förutsägbart och som att man cementerar alla fördomar om söta tjejer och så kommer den snygga & händige mannen så allt blir perfekt. Jag hoppas jag har fel.. Tittar en stund så får jag se om jag är fördomsfull eller inte..

Nu plocka i ordning så att jag kan ha en ledig TV-kväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.