Perelli 2.0

 


Några retusch-timmar senare.. Man ser knappt att det är hon. Men om man bortser ifrån det så ser hon, tycker i alla fall jag, något bättre ut även om hon gör allt för att se lite ”svår & hemlighetsfull ut”.. Lyssnade snabbt, dvs inte på hela, igenom hennes nya låtar och det är en väsentlig skillnad på dem mot hennes tidigare låtar som typ alltid gått i schlagerns tecken.. Avskalade och det finns en historia i dem.. Lyssna & tyck.. Ska som sagt bli intressant att se henne i Mello i morgon..


Fredag betyder oxå nytt avsnitt av Trendpodden som jag lyssnat på samtidigt som jag jobbat på med lite administration modell enklare.. Den är verkligen speciell och det finns något slags skimmer av hatkärlek över hela podden på något sätt..

Har varit ute och tagit tag i sopandet av altanen, fått bort det mesta men är absolut inte klar. Tänk när man kan sätta ut de första vårblommorna och faktiskt använda altanen på riktigt. Klockan närmar sig 17.00 och mörkret smyger sig på, räknar dagarna till det börjar bli ljust åtminstone fram till 20-21 tiden.. Det eviga mörket gör ju inte att man hoppar av energi direkt.

Nu göra de sista punkterna på dagens To Do för att sedan ta ledig fredagskväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.