Hur var det nu..


..med Daisy Graces visning?

 Stockholm Fashion Week som avslutades i tisdags handlade ju om höst- och vintersäsongen 2017 och ett stort antal designers visade upp sina kollektioner som kommer finnas i butikerna i höst. Daisy Grace bryter mot det upplägget och börjar sälja sin kollektion direkt dagen efter modeveckan slutar.. Det retar väl några kan man gissa.. Det tog dessutom ett helt nytt grepp om själva visningen.. Istället för sedvanliga modeller och en catwalk så var hela deras visning en kortfilm.. Har inte sett den men den var säkert nydanande och bra.. Apropå nydanande så kan man ju inte undvika att se Charlotte Perellis koppling till Loorens stil när hon vann både Mello och Eurovison.. Tror inte att hennes framträdande i morgon kommer vara Loreen lik men you never know..

Måste kolla startfältet och göra min egen ”tippning”

Nu fixa lite mat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.