17.07 & möörkt..


 Japp då var det mörkt igen, det går så otroligt snabbt när det börjar skymma så är det snart ”nattsvart”.. Kanske inte riktigt som utomlands där det ofta är ungefär som att släcka en lampa från ljust till mörkt på någon minut.. Längtar så efter våren, efter blommor & grönska både inom- och utomhus så skönt att januari har passerat och antagligen innan vi vet ordet av så är det mars. Påsken ligger ju i slutet av mars i år, vet inte ännu var och hur den ska firas i år. Kanske en bra puck att ta tag i och planera något med familjen, inte en ensampåsk som det var med julen.. Påsken har en del positivt med sig, lite som en förhoppning och längtan till våren & sommaren..


Inga planer för helgen mer än hemma-jobb, en hel del som ska bli klart i helgen.. Vill ju inte missa Mello så det gäller att jobba på effektivt.. Har inte fått någon ny tid hos läkaren, den skulle inte komma genom att de ringde som jag skrev förut utan per post.. En av de få här samhället som använder sig av post när det gäller sådant som tidsbokning.. Tidsbokning är väl heller inte rätt att säga eftersom det är mer av kallelsekaraktär eftersom de bara meddelar vilken tid som är bokad för en.. Jag hoppas att jag får en tid nästa vecka så att vi kan gå igenom kalibreringen av medicinerna ordentligt.


Tänk att TV4 fortfarande kör Fångarna på fortet, undra vilken säsong det är.. Uppenbarligen har de tillräckligt med tittare eftersom de sänder det på bästa sändningstid en fredag. SVT kör med På Spåret och Skavlan och utan att veta något så tror jag nog att SVT har flest tittare. Nu ska jag läsa lite av Isabella Löwengrips blogg för veckan som gått, kolla lite på Instagram och börja ta fredagkväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.