Laila i stolen..


Har lyssnat på Redgerts intervju med Laila Bagge, oprentiöst och inte som visade något mer än man redan visste.. Bra med människor med integritet och det visade hon i alla fall att hon har.. Många järn i elden oxå för den delen..

Nu Filip & Fredriks podcast som jag verkligen tycker är bra, i alla fall de första avsnitten som sänts.. Hoppas de fortsätter vara så bra 💖 Gunilla btw ligger strax nedanför fyrtionde plats..

Lite modetips..

Stockholm Fashion Week är ju slut och sammanfattningsvis är blandannat mycket rött, inte så tighta byxor, grönt och lite annat. Kanske gör en övergripande bid om jag hinner.. Till dess nöjer jag med en stulen bild där Isabellls Löwengrip visar lite tips på enkla, stilrena kläder för jobb och fritid..

Nu lyssna på Filip & Fredrik 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.