Krokar & Pasta..


Har absolut inget bra ställe att hänga upp ytterkläder på men det kan ju vara enkelt avhjälpt – upp med några krokar & galgar i städskrubben och vips var det enkelt avklarat.. För gästers ytterkläder kan man ju ha någon enkel lösning i ”hallen”.. Får se till att det blir fixat så snart det är möjligt – hög tid att ta ett nytt Tradera Race också, kan nog bli till helgen eller början på nästa vecka.

Länge sedan jag gjorde en riktig Penne Arrabiata, kanske kan bli någon kväll den här veckan. Om ni vill gå ut och äta italienskt i Stockholm så rekommenderar jag Italiano på Nybrogatan eller Caina på Norrmalmstorg, Finns så klart ett gäng till som är värda ett besök, om man vill äta god italiensk pizza så är ingen av de här två något alternativ.. Del Attore (eller vad den nu heter) hade i alla fall riktigt bra pizzor när jag var där, förvisso inte igår så mycket kan ha hänt. Det var ett bra tag sedan jag var på restaurang över huvudtaget när jag tänker på det..

Nu en gedigen To Do lista för i morgon och lite mer fixande i kväll..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.