Då var årets kanske tråkigaste månad över, den konkurrerar med november som nog är snäppet tråkigare om jag måste utse the most boring month (apropå det där med The Gunillas häromdagen). Ser framemot en ny månad hur som helst 💖

I dag ska ju dessutom den nya kollektionen från Daisy Grace ”offentliggöras” och det måste jag så klart kolla in. Annars kommer den här dagen, i alla fall enligt plan, att bestå av 100% hemarbete med, just det administration.. Ska passa på att göra lite hemmafix och ”egentid” fix oxå under dagen.. Köra några tvättmaskiner, ta hand om tvätt, bädda rent, fixa naglarna mm. Det mesta kan man göra medan man jobbar med administrationen. Den bästa anledningen med att jobba hemifrån helt enkelt.

 Inspirationsbild till den perfekta lyxfrukosten eller brunchen kanske.. Supergod blandning med surdegsbröd, grönsaker mm – en frukost/brunch som man faktiskt kan göra hemma utan oceaner av förberedelsetid.. Får väl bli aktuellt lite längre fram.. Har varken oceaner eller ens små insjöar av tid att lägga på den perfekta frukosten just nu:)

Nu äta min vanliga vardagsfrukost.. Fil med Kelloggs Special K för starta igång dagen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.