Tio dagar..

..var ska det sluta..

Den frågan ställde Lena Melin i sin krönika i dagens Aftonbladet.. Han har verkligen börjat med buller och bång.. Typiskt företagar beteende kan man väl konstatera.. Om man nu bortser från att det är Donald Trump så är det inte helt dumt att snegla lite åt den kommersiella verkligheten i det politiska arbetet.. Obama har nu oxå visat sin ståndpunkt i det här drastiska åtgärder Trump har hunnit beordra under sina första tio dagar.. Bra men det kommer inte påverka Donald Trump..

Enligt Instagram flödet verkar Bonusfamiljen vara riktigt bra.. Avslutar nog måndagen med just Bonusfamiljen på SVT Play..

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.